Alapítók

Alapítók

Szia!

Legisly jogi tartalom- és platformszolgáltató létrehozásával az a célunk, hogy a jog közérthető és emberközeli legyen és a jogi szolgáltatásokat a rendelkezésünkre álló 21. századi technológiával időtől és helytől függetlenül tegyük mindenki számára elérhetővé, ezáltal összekössük a jogkereső közönséget a szakértőkkel. 

üdvözlettel,

az alapítók

Alapítók

dr. Tóth Levente

Dr. Tóth Levente

Alapító

Levente már egyetemi évei alatt is vállalkozó szellemű ember volt, ami mellett tudományos munkát folytatott a jogász szakma gyakorlati problémáinak vizsgálata terén is. A legrangosabb országos tudományos diákköri verseny megnyerését követően elhatározta, hogy a jogászi hivatás gyakorlati kérdései mellett a hivatás jövőjével is foglalkozni kíván. Levente 2014 óta oktat polgári eljárásjogot az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. Az egyetemi évei után a tudományos élet mellett 2010-ben vállalkozóként kezdett el tevékenykedni. A Legislyben a jogász szakma 21. századi kihívások által támasztott feladatok megoldását és a technológiai változásokkal együtt járó kihívások kezelését látja.

dr. Tallár Ákos

Dr. Tallár Ákos

Alapító

Dr. Tallár Ákos, a Giró Szász és Társai Ügyvédi Iroda ügyvédje. 2016-ban végzett summa cum laude minősítéssel az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, ezt követően az Oppenheim Ügyvédi Iroda ügyvédjelöltje és az ELTE ÁJK Doktori Iskola Ph.D. hallgatója. A Budapest Ügyvédi Kamara Ügyvédjelölti Tagozat korábbi elnökségi tagja, az ELTE ÁJK Hallgatói Önkormányzat korábbi elnöke és alelnöke. Az egyetemi évei után a tudományos élet mellett 2010-ben vállalkozóként kezdett el tevékenykedni. A Legislyben a jogász szakma 21. századi kihívások által támasztott feladatok megoldását és a technológiai változásokkal együtt járó kihívások kezelését látja.

Keczán Pál

Keczán Pál

Alapító

Az ELTE ÁJK Instruktori Kör, illetve Hallgatói Önkormányzat korábbi rendezvényekért felelős alelnöke. Jogi tanulmányait megszakította, mikor eldöntötte, hogy a vállalatvezetésben és márkaépítésben szeretne tevékenykedni. Azóta fogadásból újraindította a főváros legnagyobb múltú eseményét, az 1832-ben alapított Budapesti Jogászbált, mely a témában elsőként nyerte el a Magyar Brands minősítést. Testvérével, Mátéval idén ötödik éve, hogy elindították futóversenyeiket, melyek közül a Tihanyi Félmaraton az ország legnagyobb önálló social media bázissal bíró versenye. Szigligeti Félmaratonjukat a Magyar Marketing Szövetség az első Sportmarketing Különdíjjal illette, sorozatuk pedig négyszeresen (2017-2018-2019-2020) is megkapta a Gyémánt díjat. Eközben befutoerem.hu műhelyükkel piacvezetők lettek egyedi érmek tervezésében és gyártásában, 2019-ben Tihany Beach néven megnyitották strandjukat a Tihanyi-félszigeten, melyet 2021-től immár az Örvényes Beach követ, ahol első vendéglátóhelyük, az “Első helyünk” bisztró is üzemel majd. A pandémia kezdetekor indított virtuális kihívás sorozatuk, a Europe Run 10 hónap alatt 28 ország 10.000 futóját motiválta, s ezzel Magyarország első nemzetközi színre lépett futóversenyévé vált. Több, egymástól független területen dolgozik, jelenleg a BCE hallgatója, a 2016-ban alapított vállalatuk Európa legismertebb cégminősítő rendszere szerint “AA” minősítésű. Úgy gondolja, hogy a Legisly sikerének záloga, hogyha a jogi szolgáltatást sikerül a fogyasztói kosárban megjeleníteni. Az egyetemi évei után a tudományos élet mellett 2010-ben vállalkozóként kezdett el tevékenykedni. A Legislyben a jogász szakma 21. századi kihívások által támasztott feladatok megoldását és a technológiai változásokkal együtt járó kihívások kezelését látja.

Keczán Máté

Keczán Máté

Alapító

Máté a Bowman and Becker Kft. alapítója és társtulajdonosa, évtizedes tapasztalattal rendelkezik informatikai, digitális kontent és üzemeltetési területeken. Máté a Legisly inhouse tartalomfelelőse és ő végzi az informatikai kontroll tevékenységet.Az egyetemi évei után a tudományos élet mellett 2010-ben vállalkozóként kezdett el tevékenykedni. A Legislyben a jogász szakma 21. századi kihívások által támasztott feladatok megoldását és a technológiai változásokkal együtt járó kihívások kezelését látja.

Giró Szász és Társai Ügyvédi Iroda

Giró Szász és Társai Ügyvédi Iroda

Jogi szolgáltató

A weboldalon keresztül igénybe vehető jogi szolgáltatásokat a Giró Szász és Társai Ügyvédi Iroda (Székhely: 1126 Budapest, Kiss János altábornagy utca 23 1/1., Nyilvántartási szám: 240, Adószám: 28335078-2-43, Számlaszám: 11100908-28335078-35000008) vagy annak partnere nyújtja. Az ügyvédi iroda platformszolgáltatás keretében a korszerű jogi szolgáltatás technikai feltételeit veszi igénybe a Legisly Solutions Kft-től.

Legisly, mint tartalomszolgáltató

Amikor arra gondolunk, hogy hogy működik a Legisly nem csak a problémák megoldására gondolunk, de egyben megelőzésére is. A Legisly blog – jog 1 percbenrészlegünkben általános témákat fejtünk ki röviden, közérthetően, mint például, hogy büntethető-e a torrentezés, hogy működik a végelszámolás és még sorolhatnánk. Érdemes oda is benézned vagy látogass el csatornáinkra: YouTube, Instragram, TikTok, Facebook.