Select your region:

Termék: 
Cégalapítás

Cégalapítás

A Legisly lehetővé teszi, hogy ügyvéd és ügyfél teljesen online módon bonyolítsa le a cégalapítást. Jelenleg Bt., Kkt., és Kft. alapítása történhet “dobozos” szolgáltatás keretében. Az online szolgáltatás teljeskörű. A taggyűlés, adatok bekérése online módon történik, illetve a dokumentumok aláírása is egy, a Legisly által biztosított elektronikus aláírás segítségével valósul meg. Elektronikus aláírásod ráadásul ezentúl minden, a Legislyn keresztül megrendelt szolgáltatás esetében tudod használni. Többé tehát ahol nem muszáj, nem kell a papír és a toll, hanem bárhol és bármikor használhatod elektronikus aláírásod. Nincs más dolgod tehát, mint megrendelni a szolgáltatást és követni a folyamatot.

*Kft., Kkt., Bt. vagy egyéni cég alapítása esetén érvényes ár, maximum 4 alapító esetén, mintaszerződés alapján.

Az ár nem tartalmazza a 27% ÁFA-t.

39 990 Ft + ÁFA

A vásárláshoz átirányítunk a Legisly platform oldalára.

Nem volt még online jogi ügyed?

Ezen a folyamatábrán bemutatjuk, hogyan működik egy szolgáltatás teljesítése a Legisly platformján.

Beszélj velünk!

Ha kérdésed van és szeretnéd megtudni, hogy alapíthatsz céget online, 15 percben elmagyarázzuk!

Jogi ügykezelés 
online
érintésmentesen
biztonságosan

Nem, a folyamat teljesen online módon zajlik le. Ehhez persze rendelkezned kell a megfelelő technikai feltételekkel. Nálunk viszont az se gond, ha nincs okostelefonod, a online megbeszélésekhez akár vezetékes telefonnal is tudsz csatlakozni.
Természetesen. A megrendelést követően megkapod a szükséges információkat, hogy hogyan történik a folyamata
A folyamat során az aláírók létrehozzák saját elektronikus aláírásukat a Legisly közreműködésével, melyre személyi igazolványra vagy útlevélre és egy okostelefonra lesz szükséged.
Természetesen lehetnek, azonban ilyenkor többletköltségekkel kell számolni. A fenti árban a mintás cégalapítás díja van benne, amely a legtöbb esetben teljesen megfelelő a tagok szándékait figyelembe véve
Ha minden adatot időben megkapunk egy héten belül. :)

ügyvéd

dr. Tallár Ákos tanácsa

2021-ben lehetőségünk van arra, hogy érintésmentesen, teljesen online módon közreműködjünk egy gazdasági társaság alapításában. A tagok lehetnek akár teljesen különböző településen a folyamat során és átléphetünk a fizikai találkozás korlátain. Nem kell többé feleslegesen utazni, parkolni, feleslegesen költségeket viselni egy cégalapítás miatt.

Válassz minket és élvezd az alábbi előnyöket:

A www.legisly.com weboldalon keresztül elérhető jogi ügykezelő platformon nyújtott jogi szolgáltatásokat a Legisly Solutions Kft.-vel együttműködő Tallár Ügyvédi Iroda (székhely: 1126 Budapest, Kiss János altábornagy utca 23. I/1.; kamarai nyilvántartási szám: 5203; a továbbiakban: Ügyvédi Iroda) nyújtja. Az Ügyvédi Iroda platformszolgáltatás keretében a korszerű jogi szolgáltatás technikai feltételeit veszi igénybe a Legisly Solutions Kft-től, amely platformszolgáltató jogi szolgáltatást nem nyújt.

Ezt a honlapot www.legisly.com/livlia a Budapesti Ügyvédi Kamara által 5203. ügyvédi kamarai nyilvántartási számon bejegyzett Tallár Ügyvédi Iroda tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu és www.bpugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

Az Ügyvédi Iroda megbízása kizárólag a www.legisly.com weboldalon elérhető webshopon megrendelt szolgáltatásra – az ott foglalt korlátozásokkal, az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott feltételekkel – terjed ki. Az ingyenes konzultáció célja az, hogy az Ügyvédi Iroda segítsen eligazodni az igénybe vehető jogi szolgáltatások között és az, hogy segítsen kiválasztani az adott személynek legmegfelelőbb szolgáltatást.
A Legisly Solutions Kft. vagy az együttműködő Ügyvédi Iroda nem felel a megadott adatok pontatlanságából, vagy az adatváltozás bejelentésének elmulasztásából eredő károkért. Minden további szolgáltatási elem hozzáadása esetén az Ügyvédi Iroda mindenkori díjszabása az irányadó, amely a www.legisly.com weboldal webshop felületén a megfelelő paraméterek kiválasztása esetén látható. A jelen tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. Részletes tájékoztatásért keresse fel a www.legisly.com weboldalt.